Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
orkiderezaie.over-blog.com

Blog om livsstil,Mode

Mavedans eller ikke

Mavedans for mange kvinder er sjov, sjov og sjovere. Den amerikanske kvindelige nyder grundigt dans bevægelser og eksotiske musik af Mellemøsten. Men når hun nævner, at hun vil tage klasser, ofte gange det er ikke godt modtaget af familie og venner.

Hvorfor?

Ondsindede historier, falske stereotype opfattelser og misinformation om denne dans afskrækker potentielle studerende. At være en mavedanser er Amerika ikke betyder automatisk bliver en stripper eller en prostitueret. (Desværre, disse synspunkter findes i mellemøstlige lande.) Amerikanske kvinder nyder at danse og denne kunstart tilbyder fornøjelig freestyle fysiske bevægelser til musik.

Udfordringen at opnå muskel kontrol og visse athletic manøvrer er en attraktiv egenskab. Mavedans er ikke for alle, da det betragtes som en vanskelig og kompliceret dans. Derfor svag på hjerte ikke forfølge det eller tage del i det.

Danse-entusiaster, der elsker udfordringer af denne kunstart og har engagement, disciplin og tålmodighed til at udføre og lykkes i at lære denne ældgamle dans bliver afhængige af dens belønninger. Tusindvis af kvinder verden over praksis denne dans for enten personlige tilfredshed eller til en professionel karriere.

Hvorfor en mand bestige et bjerg? Hvorfor vil kvinder mavedans? Fordi de er tiltrukket af det, er tvunget til at forfølge det, og nyder at gøre det.

Interesser af amerikanske kvinder vækket dans historie i Mellemøsten. I de tidligere år kopieres disse kvinder danse i Mellemøsten og som de lærte årsagerne til denne dans de begyndte at udvikle deres egne teknikker i både kabaret og tribal stilarter.

I de sidste femten år har kvinder, der har haft en tribal interesse designet deres idé om folkloristisk dans, nu kendt som ATS eller amerikansk Tribal stil. Folkloristisk refererer til hvordan en kultur udtrykker sig selv. Kabaret og orientalske henvise til selvudfoldelse med oprindelse fra enkelt.

Gennem årene er der mere indflydelse i Mellemøsten fra den amerikanske stil end modsatte. Meget af costuming i Mellemøsten har også stammer fra den vestlige verden. Det samme sker som denne dansetrin gennem andre lande.

Det er vigtigt at bemærke, at denne dans er designet af kvinder, for kvinder, og kvinder. Denne kunstform vil ændre sine mange stilarter, som kvinder rykke deres kreativitet og fantasi. Der er ingen sammenligning mellem de gamle originale og dagens stilarter.

De fleste studerende lære cabaret først, derefter tribal. Behandlende forestillinger hjælpe eleverne til at identificere de forskellige stilarter og som de rykke de er velkommen til at lære at gøre andre.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post